nonono

NoNoNo

El discret Passatge de Lluís Pellicer és un indret recomanable. Situat darrera la transitada Diagonal, passa desapercebut en el conjunt de la gran ciutat. Malgrat que la llargada del carrer és molt curta, acull diverses ofertes gastronòmiques interessants, però   ̶ per l’afinitat amb els valors d’aquest espai ̶   em centro en la liderada pel Marcos Acosta i l’Isma Prados.

Parets personalitzades amb papers enganxats escollits especialment, taules i cadires reciclades de diferents models que mostren l’empremta del temps en la seva superfície, il·luminació agradable que realça les bondats de la decoració, música suau i amable que estimula la llarga conversa, bona atenció del personal… per a una representació gastronòmica senzilla però intensa: productes ecològics biodinàmics, de proximitat, referenciant amb estima el productor i conservant amb fidelitat el gust original de l’aliment, tot evitant l’ús de salses emmascaradores.

Un NO radical als productes congelats, als fregits, als pesticides i transgènics, que em porta a reafirmar triplement la visita a aquest espai per degustar l’essència d’una cuina saludable i compromesa amb l’origen dels productes agroalimentaris utilitzats.

NoNoNo
Facebook